5.9.2011

This is now, that was then

Hupsis! Kirjottaminen on vissii hitusen jääny..? Koulupäivät vissiin _hiukan vie voimia.. Toki oon nyt ollu viimesen viikon verran kipeä, mutta silti.. :-) Koulua on ollu vasta joku 2-3 vk ja oon jo aivan kyllästynyt siihen..! Tai ainakin tää jakso on niin tylsä kuin olla ja voi..
Vanhojentanssi pukua on yritetty metsästää kovaan tahtiin. Jopa _yksi sopiva on löytynyt, mutta hinta ei oikein silmiä miellyttänyt.. Se oli vähän liikaa mekosta, jota käyttäisi vain kerran, ja jonka joutuisi ostamaan eikä vuokraamaan.. Keskiviikkona olisi viimeinen liike tutkittavana.. Toivottavasti tärppää!

En varmaan ole maininnut, meillä tosiaan oli se kouluvalokuvaus ja huh huh! Se oli aivan järkyttävää. 10 vuoden koulukuvaus kokemuksella, en ole IKINÄ tavannut niin kauheaa kuvaajaa kuin hän oli! Yleensähän ne on semmosia perus tylsiä 'Sano kissimirri' -ihmisiä, joiden seurassa pokka pitää hyvin. Mutta mikäs se tämä oli. Se heitti läppää ihan koko ajan ja siinä tilanteessa ei voinut muuta kuin nauraa! ( Joten kuvatkin varmaan onnistui melko hyvin, eh? ) Jos kuvaaja sanoo sinulle' Upeaa! Näytät aivan äidiltäni! ' Pitäisikö tuo ottaa kohteliaisuutena vai loukkauksena..? Mulla varmaa on vielä jokunen kuvatus jäljellä koulukuvauksen vaatteista, minkä voisin tähän sujauttaa..
Paita, Gina Tricot


Tosiaan leikkasin myös otsatukan kuvauspäivän aamuna ja no, näin jälki käteen harmittaa.. :-D

Tosiaan Venetsialaiset oli tuossa edellis viikonloppuna (27.8.) ja taas perinteitä rikkoen, vietinkin niitä Maran mökillä, enkä U:kin keskustassa. Hauskaa oli ja.. sillee.. :d


Ennen tota miljoonan kuvan sarjaa tossa alapuolella, pakko jakaa yks älyttömän mahtava biisi!


kuva lävistyksestä/korusta minkä voisit ottaa
kuva jostain kesäisestäkuva jostain söpöstäkuva jostain mitä teet/olet tehnyt tänään

kuva paikasta jonne haluaisit mennä
kuva jostain mistä pidätkuva jostain minkä haluaisit

kuva miten haluaisit viettää useimmat päiväsi


heheheh vitsi..

kuva parhaasta katsoneistasi elokuvista

Kuva joka kuvaa mielialaasi nyt
kuva lempijuomastasi

Kuva jostain herkullisesta

kuva jostain jota odotat nyt
kuva puhelimestasi

2 kommenttia:

  1. saisist kirjotella useemmin (ja ottaa ton ärsyttävän kuvavarmistuksen pois) ;)

    VastaaPoista