7.9.2011

It's raining men

Totaalisen tietämättönä bloggaajana, joku minua huomattavasti viisaampi ihminen voisi valaista minua, mikä ihmeen kuvan varmistus..? :-D

Asiasta toiseen, jälleen sataa. Miks pitää sataa ihan koko ajan.. :-( Siis onhan sade joskus ihan kiva, mut ei koko ajan.. Ja eihän sitä oo tullu alas kun koht parisen viikkoo, että joko riittäis?

Mulla on ihme ja kumma vieläkin palkkarahoja jäljellä! Kävin eilen (voi ei) hieman shoppailemassa.. Heh heh.. Ostin nuo kyseiset paidat Gina Tricotista ja muutaman perus helmirannekorun. Paljon olisi vielä ostettavaa, mutta jos mä yritän vähän säästellä.. Ehkä..

Käväsin taas yhdessä liikkessä tsekkailemassa vanhojentanssi mekkoja. Kuljen joka aamu ja päivä kyseisen kaupan ohi, ja ihastelen aina sen upeita mekkoja..! Alkuun näyttikin ihan hyvältä, mutta sitten yhtäkkiä alkoi tuntumaan ettei niitä mekkoja oikein ollutkaan tai niin upeita kun kuvittelin. Löysin tasan yhden joka miellytti silmää, mutta valitettavasti se hinta ei miellyttänytkään.. :-D Vaikka kohta alankin käymään epätoivoiseksi, en kyllä maksa 529e yhdestä mekosta! Jota tosiaan käytän vain ehkä kerran..? Nej nej.. Alan pian vakavasti harkita itse mekon väsäämistä, mutta pitäisi kyllä sit hommata sitä motivaatioo siihe! Tuntuu muutenki että treenien ja koulun jälkeen voimat on nii loppu ettei mitään jaksa tehdä.. No perjantaina käydään vielä yhdessä kaupassa ja saa nähä mitä sieltä löytyy, vai löytyykö mitään.. :|

Suunnitelmissa olisi tänään lähteä vielä Maskuun viettään yhtä yötä. Huomenna on lukiolaisen ainakin jonkinlainen unelma päivä, kun saa tulla tunnin myöhemmin kouluun mitä normaalisti..♥ Huom! Näitä päivä on harvassa, ellei ole ottanut hypäriä..
Harmi vaan, että Mara lähtee melko aikaisin kouluun, joten valitettavasti pitkään nukkumisesta ei tule mitään.. :-D Damn..

Jep jep, mutta nyt alan ryömimään kohti pysäkkiä!

Ps; loppuun tämmöinen kysymys, kuka tietää miten tähän blogiin saa musiikkia? En meinaa noita Youtuben videoita, vaan ihan semmoinen ohut kaistale Play ja Stop nappuloineen? Tietäväinen valaiskoot tietämätöntä.

1 kommentti:

  1. anonyyminä kommentoitaessa pitää täyttää sellainen ärsyttävä olenko ihminen vai spämmibotti kuvatarkistus. http://i53.tinypic.com/25pp7pf.jpg

    VastaaPoista