8.9.2011

Kuvia kuvien jälkeen

Tilasin maanantaina pitkästä Ifolorilta kuvia, tai siis lähetin kehitettäväksi ja tänään ne saapuivat!
Mulla olis niiin paljon kuvia kehitettävänä, mutta kappas kaikki ovat vanhassa koneessa, joka edelleen pölyttyy lattialla odottaen, että joku siirtäisi tiedostot sieltä uuteen koneeseen..
Ei ollut paha tarjous, 0.09e/kpl 6.9 saakka. Noita kuvia oli noin 30 kpl ja hinta postikuluineen oli vain 5.65e? :-D Halpaa! Odottaen seuravaa tarjous ajankohtaa, jos sitten taas tilailisi lisää!

Noille kuville pitäisi keksiä joku hyvä paikka.. Suunnittelin tuota kirjahyllyn takaseinää, joka kovasti tyhjyyttä ammottaa suoraan 'huoneeseeni'.
Ne siis ketkä eivät tienneet, asun isäni äitin luona opiskeluajan ja minulle on jopa suotu pieni palanen olohuonetta 'omaksi' huoneekseni..
Muutenkin mulla on kauhee himo jotenkin sisustaa tuota pientä kopperoa, mutta ideat on aika vähissä.. (pian myös rahat)
(oik.) Valkoiset kehykset, Ikea 2.95e/ 2kpl
Hyllykkö sai tänään lisää kuvia, kun koulukuvat tulivat! Kaverikuvista tuli melko.. jänniä tai ainakin erilaisia mitä aina ennen on otettu.
Hitsi kun haluisin vieläkin lisää kuvia hyllylle, mutta ei sinne oikein enää mahdu.. :-D Hupsista.

Niin tosiaan tänään tulivat sitten koulukuvat ja en nyt tiiä onnistuikohan ne tänäkään vuonna.. Kovasti kaikki väittää että onnistuivat, mut oon edelleen niin erimieltä.. :-D

Kouluumme tulee myös pakolliset ID-kortit, enkä oikein vieläkään ymmärtänyt minkä ihmeen takia! Joku selitti, että jokainen pystyy todistaa kuuluvansa kyseiseen kouluun kun menee suorittamaan uusintakoetta? Tai jotain.. En tiiä..Outoa. :d

Päivän asu ei ole tänään mikään hääppönen. Tää on näitä laiskan ihmisen vaatetusta.

Housut on H&M:ltä, valkoinen toppi Gina Tricosta ja neule myös H&M:ltä.

Pitäisi kehitellä jokin näköinen otsikko kuva, mutta ideat on aika vähissä.. Any idea?


PS; No more varmennuksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti