15.8.2011

Last day

Jeap, tänään on virallisesti kesäloman _viimenen päivä. Surullista sinänsä.. Taas se kesä vaan meni, eikä mitään _erityistä tullut tehtyä.. No positiivista on se, että huomisesta lähtien näkee taas tuttuja paljon useammin♥
Lauantaina tosiaan näin pitkästä aikaa ystävättäreni Nooran, jonka kanssa ei ole tultua jutusteltua kunnolla pitkään aikaan..! Jos totta puhutaan, näin hänet kunnolla viimeksi vuonna '10 kesällä, ennen kuin hän lähti vaihtoon Englantiin. Juttua kyllä piisasi ja munkit maistui!

Tosiaan sain pikkuiseni LG:n takaisin ja ohjelmisto on täysin päivittynyt! Sai uudelleen opetella käyttämään sitä.. :DD Itseasiassa, tuo uudempi päivitys on paljon parempikin kuin tuo uusi, ja varsinkin hienompi!
Oon kauan himoinnu niihin vaaleanpunaisia kuulokkeita ja nyt oli pakko sitten törsätä rahaa niihinkin! Jos totta puhutaan, tarvitsin kyllä uudet, hiukan paremmat kuulokkeet, joten ehkä se sijoitus ei ollutkaan niin paha?
Söpöt ne on.♥ Ei voi kieltää.. :p
Samalla reissulla päätin kerrankin kokeilla ranskalaista manikyyria, ja menin sitten ostamaan kynsilakat.. Hupsis..


Alkaa pelottaa taas tää meikäläisen shoppaus into! Se raha ei yksinkertasesti pysy hyppysissä.. :-DD Saa nähä minkälaisia ostoksia tälläkin viikolla tulee tehtyä.. Ai ai ai.. Pitäis kyllä Stadiinkin ehtiä tässä syksyllä, joten ehkä alan oikeasti panostaa siihen rahan säästämiseen!

 Käytiin eilen Martsan kanssa leffassa (, joka muuten tarjosi sen ;) ). Reppana oli ollut ihana yrittäessään järjestää yllätystä, joka ei valitettavasti onnistunut täydellisesti.. :( Tarkotuksena oli vielä käydä keilaamassa ennen elokuvia, mutta sukulais kahvittelut Eurajoella vei liian kauan aikaa, niin emme ehtineet.. :-( Mutta leffa oli yllättävän hyvä, vaikka jotkut kohdat välillä pisti ihmettelemään '?????'..

Tänää olis muuten taas muutto kohti Turkua, ja no.. mitään ei ole vieläkään pakattu.. Heh heh.. No toki osan tavaroista voi hakea joka vkl lisää, mutta tärkeimmät yms. pitäis nyt saada taas tungettua laukkuihin ja muovipusseihin.. En tykkää yhtään pakata.. :-DD Puhumattakaan purkaa niitä! Huh huh.. Jos nyt vaan lähtis täyttelemään niitä laukkuja, että joskus pääsis lähtemäänki..!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti