27.4.2011

Paluu takaisin arkeen..

Näin on. Ensimmäinen arkipäivä lyhyen loman jälkeen. Voi tätä tuskaa.
Täällä jälleen koulun koneilla dataillen vaihteeksi, tosin lintsaten, mutta kuka sitä huomaa.. ;)
Ulkona on aivan mahtava sää, eikä sitä millään jaksaisi istua koulun penkillä.. :|
Loma oli aika jees. Tosiaan torstaina menin vaihteeksi Maskuun pariksi yöksi, ja oli ihan mukavaa.. :] Tuli tavattua jonkin verran uusia kasvoja ja hävittyä muutaman kerran GH:ssa.. :| Lauantaina suuntasimme tosiaan takaisin kotikylään vanhempieni luokse, ja sunnuntai aamuna puoli yhdeksän lähdimme nokka kohti Helsinkiä. 

Tuossa oli luonnos eilen kirjoitetusta tekstistä, joka näköjään jäi sitten julkaisematta.. :-)
Tänään oli jälleen todella kaunis päivä, vaikka sää ennusteet sanoivatkin päivän olevan kylmempi. Pah.
Päivä alkoi aika vauhdikkaasti jälleen juoksiessani bussiin.. :-D Ei tosiaankaan ole ensimmäinen ja viimeinen kerta kun minä poika bussiin juoksen. Ennen koulun alkua käväisin toisessa lukiossa täyttämässä ilmoittautumis lomakkeen uusintakoetta varten, jonka ansiosta myöhästyin omalta tunniltani. Kappas kummaa, kun pääsin viimein espanjan opettajan kynsistä, yllätys yllätys juoksin jälleen bussiin.. :'D Ja arvaatkaapa vielä mitä?
Olin menossa käymään kaupungissa hakemassa lippua tulevaan lukio-bileisiin.. ;)
Kuitenkin, olin aikeissa mennä puoli kolmen bussilla torille. Lähdin ihan hyvissä ajoin. Yleensä bussilla kestää se 6-9 minuuttia tulla meidän pysäkille. Olin astunut juuri ulos ja katsoin kelloa ' Aa 14:35, ei mikään kiire.. ' ( Matkaa pysäkille ei ole kuin reilu.. 100m? ) Kävelin kaikessa rauhassa, kun satuin vilkaisemaan pysäkille ja kappas ! Sielläpäs se bussi olikin jo. Päätin, etten varmana juokse siihen bussiin, jaksan kyllä odottaa 10 minuuttia. Siinäs itten ihmettelin itsekseni miksi bussi oli niin aikaisessa. No päätimpä sitten kävellä seuraavaa pysäkkiä kohden kun aikaakin oli. Ja kuinka ollakkaan satuin vilkaisemaan taaksepäin ja noh, sieltä oli seuraava bussi tulossa.. Ja arvatkaapa mitä sitten? :-D Kyllä, juoksin jälleen, seuraavalle pysäkille tosin.. :p
Nyt on vissiin tän päivän lenkit tehty.. :'D

Jepjep.. Alkaa kyllä kohta puoliin hermostuttaa.. Ensimmäinen näytös on tasan KAHDEN viikon päästä. Oikeesti apua.. Miten ihmeessa parissa viikossa saa spagaatin tai puhumattakaan täydellisen toukkarin..? Ei mitenkään..

No kuitenkin, tänään ruokavälkällä saatiin pullonpalautuskoneen säiliö parisen kertaa täyteen.. ;D Vietiin HIEMAN ystäväni pulloja kauppaan kaverin kanssa.. ;D

23.35e ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti