12.4.2011

Bon bon

Voisko nyt sanoa, että elämä on ollut melko tylsän puoleista.. Kuten postauksen määristä näkyy.. :-DD
Jokainen päivä on ollut aikalailla samanlainen kuin edellinen, joten aihetta postauksiin ei ole oikein ollut. )-:

Tänään oli taas pitkästä aikaa treenit.. :-)) Vaikkei olleet järjin raskaat.. Ensimmäiseen esitykseen on reilu 5 viikkoa aikaa, ja ohjelma ei ole edes valmis! :------D Ei hyvä!

Koska todennäköisemmin vähään aikaan ei ole tulossa mitään niin erikoista, mistä postauksen saisi, ajattelin tehdä tämmöistä blogipäivä systeemiä. Eli joka päivä lisään yhden postauksen jostakin aiheesta.. :-D

Tänään olkoon ensimmäinen.. :-)Päivä 1 – Esittele itsesi

Eli, oon Janika, mutta ennemmin jansku kaikille.. (-: Asuin noin 16 vuotta tuolla pienessä kylässä lounais rannikolla ja nyt jatko-opiskelun takia muutin Turkuun syksyllä '10. Eli opiskelen tällä hetkellä lukiossa. 
En ole oikein ikinä ollut urheilu ihminen. Ja varsinkin koulu liikunnat ei olleet ikinä mieleeni. Nyt yhtäkkiä liikunta on noussut melko tärkeäksi osaksi elämää, enkä pystyisi olla harrastamatta sitä... :-D Tanssi on ollut lähellä sydäntä jo monta vuotta. Nyt tammikuussa aloitin itselleni tuntemattoman lajin. Toki, kaikki nyt tietää Cheerleadingin, mutta onko kukaan kuullut Cheerdancesta? Vaikka kyseinen laji on melko tanssi painoitteista, vaikeaa ja haastavaa siitä tekee kyseiset cheerhypyt ja erilaiset jalan nostot. Puhumattakaan todella nopea tempoisesta musiikista.. :-D Ja voin sanoa, en vieläkään veny spagattiin... :--p
Mulle ystävät on aika tärkeässä roolissa. Mitä enemmän ystäviä, sen parempi. Vaikka ehkä joskus on hyvä olla yksin, mutta silti vihaan yksinäisyyttä todella paljon. Sen takia yritän olla ihmisille ystävällinen ja avoin, enkä tuomitse heitä heti ulkonäön perusteella. 
Tykkään kuunnella ihmisiä. Vaikka en osaakkaan aina auttaa heitä, niin kuunnella ainakin jaksan.

Voivoi ei saisi ikinä jättää näitä postauksia ilta myöhään.. :-D Ajatukset ei enää kulje, enkä keksi oikeastaan mitään muuta. )-:

Astetta 'jännempi' musiikkivideo.. :--D huh huh

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti