5.4.2011

Nollauspäivä.. kö?

Noniin! Vihdoin viimein saa luvan ' nollata ' ajatukset ja ottaa rennosti. Koe viikko on nyt virallisesti ohi ja huomenna alkaa jälleen uusi jakso.. :-D Tää nelosjakso oli varmaan huonoin tähän mennessä. Mitä palautteissa on huomannut, ei kokeet vissiin hyvin mennyt.. :-D Palautepäivää odotellessa, puhumattakaan uusintapäivästä.

Kerrankin tänään paisto aurinko! Viimeset viis päivää on vaan ollut kylmä ja satanut vettä. )-: Nyt kerrankin tosi lämmin ja valoisaa..♥ Ahh kevät on tulossa.. !

Tänään on ollut aika perus löysä päivä. Tai no, koe viikon takia koulu loppuikin jo 12 ja siinä olikin sitten huimat 7 tuntia aikaa ennen treenejä.
No käytiin sitten ystävättären kanssa Skanssissa, vaikka sieltä ei löytynytkään sitä minkä vuoksi sinne lähdimme. Skanssissa ei myöskään ollut kenkiä, joita oon jo hetken aikaan kuolannut, mutta Hansan Spirit Storessa ne sitten olikin.. :-D Tarkoitus oli alunperin ostaa kahdet kengät, mutta ei löytynyt tänään kokoa niihin toisiin, mutta huomenna saan ne sitten. (-:

Kyseisten korkkarien onnellinen omistaja olen jo ja huomenna tennareitten. (-: Korkkareiden hinta oli 29e ja tennarien 19e. (-:

Tänään taas tuntu, että oli asteen turhemmat treenit mitä normaalisti. Kisa joukkue selvisi, ja olihan se selvää, että me uudet emme todennäköisemmin pääse kisaamaan.. :-D Mutta sen sijaan meillä on kahdet esiintymiset toukokuussa ja sinne osallistuu kaikki! Huihui pelottaa. En ymmärrä miten ihmeessä opin kaikki ne hypyt ja siirtymät.. No pitää vaan yrittää keskittyä ja varsinkin muistaa asioita.. :-D

Eipä tässä muuta.. Jos sitä nukkumaan menisi.. :-DDYhtä mun pikkusta kisumisua on taas kiusattu tuolla kotipuolessa. )-: Voi tyttö rukka♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti