29.3.2011

It's winter again..Asun siis isäni äitin luona ainakin tämän lukion ajan. Ja tällä hetkellä nautin kolmen päivän yksin olosta, ja asunto on jo tuon näköinen. Vaikka tuo ei välttämättä järjin pahalta näytäkkään, meidän mamille se olisi maailman loppu.. Luojan kiitos, hän tulee vasta huomenna takaisin, on minulla aikaa siivota.. :-DD

Tänään sitten alkoi virallisesti koeviikko. Matikka on ennen ollut melkein vahvimpia aineitani, mutta nykyään se ei onnistu enää yhtään. Joten todennäköisemmin repuutin komeasti tämän päiväisen matikan kokeen.. :] Jag gillar mycket om pitkä matikka. Hih.
Huomenna odottaisi kemian koe ja voivoivoi.. Saa nähdä mitä siitäkin tulee..!

Suunnittelin tänään meneväni pitkästä aikaa treeneihin! Viikkoon kun ei ole tanssinut, olo on ihan kauhea.. :-DD ! Mutta saa nähä miten käy, ollaanko sitä parannuttu tarpeeksi..

Kivan lyhyitä postauksia taas vaihteeksi, mutta nyt ei ole oikein kirjoittamisen ' aihetta ' .. )-: Ompas elämäni hiukan tylsää, eikö olekin?

Näin loppuun on mukava tunkea muutama kamerasta bongattu kuva ja parit kisa biisit, mitkä tänään soi tiuhaan tahtiin..♥


Pikachu♥Tyttö tuimana.. :9

Tuisku♥
Huone kotipuolessa.. Ei kyllä pahimmasta päästä-
PikkuGee♥
Kissa-aitauksen katto on aika hyvässä kunnossa, näin talven jälkeen... :-DNeljäs biisi on vieläkin tunnistusta vailla.. )-:

  • 11.5 VoLi:n kevätnäytös, Caribia 994
  • 21.5 Nordic Open -kilpailut, Vantaa
  • 28.5 Esiintyminen Kunto 5:ssa
Tervetuloa katsomaan.. (;

Panthers Dance Team

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti