22.3.2011

El día uno

Päätimpä viimein aloittaa tämänkin blogin.. :-D Eikä aloitus ole kuin.. pari viikkoa myöhässä?
Kuitenkin, tämä tulemaan todella pika pika postaus, koska enää on aikaa 28 minuuttia, ennen kuin pitää juosta jälleen bussipysäkille ja suunnata kohti keskustaa.Tänään on ollut todella lämmin ja kaunis päivä. Voiko tästä päätellä, että kevät on tulossa? Tai kenties jo kesä?

Olen jo reilu viikon sairastellut niin nuhaa kuin yskää ja kurkkukipua ja edelleen samalla linjalla mennään. Sais loppua pikku hiljaa, koska mitä enemmän olen kipeä, sitä vähemmän saan harrastaa liikuntaa, mikä johtaa siihen ettei treeneihin saa osallistua. Riittää olet vain kerran pois ja olet aivan pihalla kaikesta. Joten ei kiva. Tällä viikolla olisi hmm viidet treenit? Ja mihinkään en saa osallistua. (-: Voiko olla mukavempaa. No kai sinne on silti mentävä, ettei kuitenkaan ihan pihalla ole kaikesta! Tänään muuten otetaan uusi ryhmä kuva meidän uutta blogia varten! Voin myöhemmin linkata osoitteen. (-: Kuhan sinne saadaan ensin edes informaatiota.

Melkein jokaisella näkemälläni bloggaajalla on aina jonkin asteen päivän asu -kuva, joten päätin, että minä en semmoisia jaksa ottaa.. :-D Asut kun ei aina ole mitään julkaisu kelpoisia, tai mitenkään erikoisia, joten jätän mielelläni sen homman.
Kuitenkin pyrin aina kirjoittamaan tänne niin päivän erilaisia tapahtumia ja sen semmoisia. (-:

Mutta nyt täytynee kiirehtiä. Vielä on tuhat yksi asiaa tekemättä ja kello käy!
Yritän illalla vielä jatkaa, vaikka pelkällä kuva materiaalilla. (-:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti