27.12.2011

Kaikki muuttuu, jos jaksaa uskoo


Eilen tosiaa oli myös täällä meillä päin kauhea myräkkä! Sen verran tuuria ainakin oli, ettei mitään puita kaatunut. Sähkökatkoksii oli tosiaa melkein joka tunti, mutta ei sentään niin pahasti käynyt, kuten tuolla turun suunnalla, että ovat olleet ilman sähköä yli 30 tuntia..!

Tänää on kyllä ollu yks epäonnistumisen päivä! Aattelin piitkästä pitkästä aikaa nähdä ystäväni Janinan ja pääsimme kyllä lähtemään kaupunkiin päin, vaikka tuolla myrskyssä ei ollukkaa mukava ajaa! Pelotti kyllä hiukan skootterin puolesta, mitenkäs mahtaa toimia, kun se kuitenki on tossa pihalla melkee 2kk seissy. Huonostihan se lähti liikenteeseen joka tapauksessa, mutta ei kuitenkaan kauaa kestänyt, että alko taas toimia hyvin! Kaikki suju muuten ihan hyvin, ellei lasketa sen sammumista risteykseen.. :--D Joka tapauksessa, kun viimein päätimme lähteä ajelemaan kohti kotia, kappas keppana! Eipä suostunut toimia skootteri ei! 15 minuutin taistelun jälkeen oli aika luovuttaa ja työntää lähimmän kaupan pihalle. Onneksi tosiaan Janina oli mukana, en tosiaa olis tienny miten olisin selvinnyt 7 km päähän kotiin.. :D Myöhemmin tultiin sitten vanhempien kanssa kattomaan skootteria (jonka satulan lukkoon olin unohtanut avaimet! heh heh ). Isi kovasti yritti sitä korjailla, ja sai sen jopa sen verran kulkemaan, että saatiin se pois kaupan pihalta.. Huippu nopeus: 25km/h!
Että semmosta. Mp3 tosiaan kanssa meinas tehdä kepposet ja jumitti tohon Do not disconnect -kohtaan, mutta onneksi Reset:tiä painamalla toimi taas..  En uskalla kyllä aatella mitä _vielä voisi tapahtua.. Jospa meen vaa aikasin nukkumaan nii olis nopeemmin huominen!

Uus vuos on muuten kohta! Aa voi vitsi!
Toivottavasti tää tyttö lähtee Turkuun!
Sunnuntain biisi..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti