2.10.2011

Sunday


Meillä oli tosiaan perjantaina liikunnassa keilausta.. Pakko myöntää, en ole ikinä keilannut, mutta olis joku voinu kyllä sanoa, että suositellaan lyhyitä kynsiä.. :--D Siinäpä sitten lohkes oikeen käden peukalon kynsi, joka oli yhtä pitkä kuin vasen.. :-( Hitusen harmittaa, ja puhelimella on tosi vaikea kirjottaa.. :-D Mutta yllättävän hyvin sinänsä keilaus meni eka kertalaiselta, ja täyskaato oli todella lähellä! :)
Perantaina suoraan koulun jälkeen lähdin kiirehtimään kohti U:kia, jotta ehtisin muutaman keksipaketin myymään ja pääsisin vielä Syysmarkkinoille, jotka siellä silloin oli. Ei siellä kyllä hirveästi enää viiden kuuden aikoihin porukkaa ollut, eikä pahemmin tullut mitään ostettuakaan.. :-( Rahaa ei oikein ollut, joten ei edes perus metrilaku pussiakaan tullut ostettua. No ei se haittaa, keväällä sitten taas uudelleen.. :) Sen sijaan nappasin muutamia kuvia aikani kuluksi, mitä tuossa yläpuolella näkyykin..

Lauantaina lähdin taas aamulla matkaan ja tällä kertaa takaisin Turkuun, missä sitten jo kahdelta alkoikin neljän tunnin treenit.. :D Huh huh. Siinä sitten lopuksi taisi reisi hieman revähtää ja sitä ollaan nyt tässä hieman paranneltu, mutta kyl se tästä! Tiistaina taas takaisin treenien pariin.. Kuulin myös, että pääsin tällä kertaa kisajoukkueeseen mikä on aivan mahtavaa! Eli jäätävää treeniä luvassa! Nähdään marraskuussa Oulussa.. ;)

Mutta nyt on pakko keskittyä matikkaan!
Joskus sitä miettii, miksi ottikaan pitkän matikan..?


Ps;
Huomen 1v 8kk ♥
meijän nää yhteis kuvat on vähän harvassa.. :c

4 kommenttia:

 1. ohho, ootteko te jo noin kauan ollu yhessä :) cute ♥

  VastaaPoista
 2. kivoi kuvia :)

  http://tixutin.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Äää, et oo postannu melkeen kuukauteen! :(

  VastaaPoista
 4. Oliskohan postauksen aika???

  VastaaPoista