22.5.2011

Nyt poika saunoo!

AIVAN MAHTAVAA!

Perjantai-illalla lähdimme n. kello kuusi ajamaan kohti Helsinkiä. Jo matkan varrella tuli jo pieniä ongelmia. Meidän alkuperäinen tarkoitus oli pysähtyä Salon ABC:llä haukkaamassa hieman ruokaa, mutta yksi autoista ajoi kyseisen paikan ohi, joten loppu peleissä pysähdyimmekin Lohjan ABC:llä. Matka jatkui sitten täydellä mahalla Helsingissä. Haha voi sitä riemun määrää, kun Helsinkiin saavuimme. Kyllä siinä tovi meni, kun suunnistimme ympäri Helsinkiä navigaattorin ohjaamana. :- D Ei tainnut olla sekään vempale päivitetty.. Onneksi lopulta pääsimme perille muuutaman erehdyksen jälkeen.
   Hotelli huone oli  upea. Ei voi muuta sanoa, että se oli upea. :-) Nukkumaan piti mennä aikaisin, sillä seuraavana päivänä oli kisat Vantaalla.
   Lauantai aamuna lähdimme n. kello kahdeksan ajamaan kohti Vantaata ja voin sanoa, emme silloinkaan päässeet perille ihan heti.. :-D Tosiaan se navigaattori ei vissiin ollut päivitetty, koska ajoimme jälleen hukkaan.. :-D No sitten vaihdettiin seurattavaa, ja ehdimme kuin ehdimmekin rekisteröitymiseen ja olimme kisapaikalla. Alku oli ensin yhtä hulapa loota, kun kiirettä piti ennen kenraaleja. Kenraalien jälkeen alkoi odotus. Kuten voisin lainata yhtä toisen joukkueen henkilötä, jotka majaili samassa pukuhuoneessa ' ensin on herätys, sit aamupala, odota odota, matka vantaalle, odota odota odota, kisapaikalla, odota odota odota, lämppää, odota odota, kenraali, odota odota odota odota avajaiset odota odota odota odota esiintyminen odota odota odota odota odota odota palkintojen jako... ' Eli yhtä odottamista kaikki.. ;)
   Tyttöjen esiintyminen oli n. 15.23 ( minä ja ystävättäreni emme kisanneet tällä kertaa, koska olimme niin uusia.. )-: ) , mikä meni upeasti! Ja niin se huomattiin, kun palkintojen jaossa kuulutettiin Turun Urheiluliiton Panthers Dance Team:in olevan ensimmäinen. ;) Siitäpä se riemu alkoi, kun POIKA ON TULLUT KOTIIN!

( voitto kuva tulee myöhemmin )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti